Informació

Què és la Pepeta

La Pepeta és la Plataforma d'associacions de famílies (AMPAs i AFAs) de l'escola pública de Terrassa. Desprès d'un llarg historial de participació a la ciutat, les associacions de famílies de l'escola pública de Terrassa van decidir crear una plataforma per coordinar esforços en defensa de l'escola pública i compartir experiències del dia-a-dia educatiu.

Actualment, som més de 30 associacions de tots els nivells escolars (Infantil, Primària i Secundària) i de tots els districtes de Terrassa.

AFA Agustí BartraAFA Bisbat d'EgaraAFA Cesc AldeaAFA PonentAFA La RodaAFA IE Pere ViverAFA LanaspaAFA Les ArenesAFA IE Sala i BadrinasAMPA EBM ColorainesAMBA EBM MoisesAMPA Abat MarcetAMPA EBM SomriuresAMPA EBM VallparadisAMPA AuróAMPA FrançaAMPA Ramón y CajalAMPA Joan XXIIIAMPA Nova ElectraAMPA Pau VilaAMPA Roc AlabernAMPA Roser CapdevilaAMPA INS Can JofresaAMPA INS EgaraAMPA INS Montserrat RoigAMPA EBM EspigolAMPA EBM GinestaAMPA EBM La CasonaAMPA INS Santa Eulalia

Grups de treball

Ens organitzem en torn a diverses comissions de treball:
* Un grup de coordinació, on treballem temes generals i ens mantenim al dia, també en articulació amb la representació al Consell Escolar Municipal i a la Comissió de Garanties d'Admissió.
* La Comissió de Convivència, per treballar en el desenvolupament de l'atenció a les necessitats educatives especials i a l'escola inclusiva.
* La Comissió de Menjador, on ens coordinem amb la representació de les famílies a la Comissió de Menjador del Consell Escolar Municipal i amb les diferents comissions de centre.
* La Comissió de Comunicació, per portar el contacte amb mitjans, xarxes socials i ajudar la resta del grup a generar i comunicar continguts.

Com treballem

En equip, amb solidaritat, i respectant els ritmes de cadascú i de cada associació de famílies. Ho fem amb l'ajut d'un grup de Whatsapp, d'una llista de correu general, de reunions de treball específiques i també d'una assamblea mensual per compartir informació i prendre decisions.

Afegiu-vos

Si sou una família de l'escola pública i creieu que la vostra associació encara no en forma parte, adreceu-vos i compartiu aquesta informació.

Si sou membres de la Junta d'una AMPA o AFA de l'escola pública de Terrassa, us animem a contactar-nos per tal de començar a participar.

També podeu seguir-nos a Twitter.